Mini Muisjes

Zal ik jou eens vertellen hoe mijn dag hier verloopt?

Als ik ’s morgens in ’t Wanneke toe kom, blijf ik eerst bij de Maxi Muisjes. Met de auto’s of de blokken spelen, leuk! Het is de ideale gelegenheid om kennis te maken met de Maxi Muisjes. Ze zien er groot uit, maar eigenlijk vallen ze goed mee!

Ten laatste om 9u verhuizen we naar ons eigen lokaal. Wat rust doet deugd. Daar krijgen we nieuw speelgoed van Priscilla, vandaag mogen we met de diertjes spelen. Priscilla en Virginie focussen volledig op onze behoeftes. Wie moe is, kan gaan slapen, wie honger heeft, krijgt al patatjes. Tussendoor maken we kennis met heel wat verschillende activiteiten en materialen. Wat ziet de wereld er spannend uit! Samen ontdekken is zo fijn. 

In de namiddag zorgen Fatna en Rachida voor een heerlijke fruitpap. De oudere kindjes wagen zich ondertussen aan stukjes fruit en een boterham met smeerkaas.

Daarna is het weer tijd om op de mat te spelen. Daar valt altijd wat nieuws te vinden, en als ik mij goed uitrek, kan ik er net bij! Virginie zingt ondertussen een liedje. Ik dans lekker mee. Daarna gaan we weer bij de Maxi Muisjes spelen. Als het mooi weer is, vinden we het ook leuk om buiten te spelen. Daar gaat de bel, zouden mama en papa er al zijn? Wat vliegt de dag hier voorbij!